Matt Care

Φυσικά, καινοτόμα & εξαιρετικής ποιότητας

Η διαχρονική εμπειρία μας και τα πρωτοπόρα καινοτόμα υλικά, μας κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές του αγοραστικού κοινού στα προϊόντα ύπνου. Φυσικά, υποαλλεργικά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά, όπως πούπουλο, κασμίρ, αλογότριχα, κοκοφοίνικας, υπόσχονται έναν αληθινά ξεκούραστο ύπνο και ένα ακόμα καλύτερο ξύπνημα, γεμάτο ευεξία και ενέργεια.
Ελατήρια
Matt materials

Section 5 Pocket Springs
Ανεξάρτητα ελατήρια με 5 ζώνες στήριξης. Στηρίζουν ιδανικά το σώμα στα πιο βαριά του σημεία, ώμους και γοφούς, χαρίζοντας μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης. Διασφαλίζουν την ανατομική και ορθοπεδική στήριξη του στρώματος.
Matt materials

Coil In Coil Springs
Μοναδικού είδους Coil in Coil με πάνω από 1430 ανεξάρτητα ελατήρια ανά m2 σε όλη την επιφάνεια του στρώματος. Το κάθε ελατήριο περιέχει εσωτερικά ένα ακόμη με μικρότερες σπείρες, ενώ η ελαστικότητα μοιράζεται σε δυο διαδοχικά επίπεδα, τα οποία αυξομειώνουν την αίσθηση ανάλογα με την πίεση σε κάθε σημείο του στρώματος. Διασφαλίζουν την ανατομική και ορθοπεδική στήριξη του στρώματος.
Matt materials

Section 5 Mini Pocket Springs
Ανεξάρτητα μίνι ελατήρια, πιο μικρής διαμέτρου, με 5 ζώνες στήριξης. Στηρίζουν ιδανικά το σώμα σταπιο βαριά του σημεία, ώμους και γοφούς, χαρίζοντας μια εξαιρετική αίσθηση χαλάρωσης και ξεκούρασης. Διασφαλίζουν την ανατομική και ορθοπεδική στήριξη του στρώματος.
Matt materials

Double Side Pocket Springs
Δύο πλευρές από ανεξάρτητα ελατήρια με διαφορετική σκληρότητα. Οι διαφορετικές πλευρές προσφέρουν απόλυτη ορθοπεδική στήριξη, ενώ μπορείτε να απολαύσετε μαλακή ή σκληρή αίσθηση ανάλογαμε την προτίμησή σας. Διασφαλίζουν την ανατομική και ορθοπεδική στήριξη του στρώματος.
Matt materials

Bonnel Springs
Ελατήρια κατασκευασμένα από ειδικό ατσάλινο σύρμα σε σχήμα διπλού κώνου. Έτσι, η αντίσταση στην πίεση που τους ασκείται είναι προοδευτική, ενώ διασφαλίζεται η σωστή ορθοπεδική στήριξη της σπονδυλικής στήλης.
φυσικα υλικα
Matt materials

Αλογότριχα
Η τρίχα του αλόγου δημιουργεί ένα εξαιρετικά ξηρό μικροκλίμα, εξασφαλίζοντας άνεση σε ζεστές ή κρύες συνθήκες. Ρυθμίζει άριστα την υγρασία των στρωμάτων. Η αλογότριχα, προερχόμενη από τη χαίτη και την ουρά του αλόγου, αφού αποστειρωθεί, μορφοποιείται σε φύλλα.
Matt materials

Τρίχα καμήλας
Το τρίχωμα της καμήλας είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ υλικό. Είναι υποαλλεργικό, χάρη στην αντιστατική του φύση και έχει θερμοστατικές ιδιότητες. Το μαλλί καμήλας είναι το πιο κατάλληλο υλικό για τους ανθρώπους που ιδρώνουν πολύ, καθώς ρυθμίζει επιτυχώς τη θερμοκρασία του σώματος και το μικροκλίμα στο περιβάλλον ύπνου. Η εφαρμογή στα στρώματα, ως τελική στρώση προσφέρει επιπλέον άνεση και αναπαυτικότητα.
Matt materials

Cactus
To Cactus είναι ένα εξαιρετικό υλικό που διαθέτει την υψηλότερη ανθεκτικότητα ανάμεσα στα υλικά φυσικής προέλευσης, καθιστώντας το ιδανικό για την κατασκευή στρωμάτων. Είναι υποαλλεργικό, χάρη στην αντιστατική του φύση και έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες. Οι ίνες αυτού του υλικού εξασφαλίζουν τον ιδανικό εξαερισμό του στρώματος καθώς απορροφούν την υγρασία που αποβάλει το σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου και δημιουργούν ένα ιδανικό μικροκλίμα για κάθε εποχή, συμβάλλοντας έτσι στη αίσθηση της βαθύτερης άνεσης και της χαλάρωσης.
Matt materials

Κασμίρ
Το κασμίρ είναι ένα εξαιρετικά μαλακό υλικό πολυτελείας. Αποτελεί μαλλί αρίστης ποιότητας που προέρχεται από τις λεπτότερες τρίχες της κατσίκας Κασμίρ. Οι τρίχες αφαιρούνται με χτένα και υφαίνονται σε κλωστή με απαλή υφή. Είναι ένα φυσικό μονωτικό υλικό και προσδίδει εξαιρετική αίσθηση πολυτέλειας στο τελικό προϊόν. Το κασμίρ χαρακτηρίζεται από τις μαλακές ίνες του.
Matt materials

Μαλλί
Απορροφά ως 40% υγρασία, χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι είναι υγρό και στη συνέχεια την απελευθερώνει σταδιακά. Οι κυματιστές ίνες του μαλλιού περιέχουν εκατομμύρια θύλακες αέρα που διατηρούν ιδανική τη θερμοκρασία. Έχει ισοθερμικές και μονωτικές ιδιότητες, απαλή και ζεστή υφή.
Matt materials

Βαμβάκι
Απαλό, αγνό, υποαλλεργικό, με πολύτιμες ιδιότητες. Οι ίνες του βαμβακιού είναι σε θέση να «ελέγχουν» τα επίπεδα υγρασίας χάρη στην εξαιρετική απορρο- φητικότητά τους. Η ιδιότητα αυτή, σε συνδυασμό με την απαλότητα των ινών του, καθιστούν το βαμβάκι ιδανικό, από άποψη υγιεινής και άνεσης. Αναπνέει πρώτα το σώμα χωρίς να ιδρώνει, αλλά και το στρώμα, καθώς διευκολύνει τον αέρα να περάσει μέσα στο στρώμα.
Matt materials

Κασμίρ / Μαλλί / Μετάξι
Επιφάνεια που συνδυάζει όλες τις φυσικές και ευεργετικές ιδιότητες και των τριών φυσικών υλικών. Πρωτοποριακός συνδυασμός σε ένα εξαιρετικά μαλακό και απαλό υλικό πολυτελείας.
Matt materials

Αλογότριχα Ελαστικοποιημένη
Η αλογότριχα ακόμα και ελαστικοποιημένη (ψεκασμένη με υγρό λάτεξ) διατηρεί τα χαρακτηριστικά που την κάνουν το καλύτερο υλικό για το στρώμα.
Matt materials

Κοκοφοίνικας Ελαστικοποιημένος
Το εύκαμπτο στρώμα κοκκοφοίνικα διατηρεί τις ιδιότητες αποβολής υγρασίας και αερισμού του στρώματος, ενώ η ελαστικότητα του επιτυγχάνει την τέλεια επαναφορά λόγω των ειδικών ινών που περιέχει. Ψεκασμένος με υγρό λατεξ ώστε να παραμένει αναλλοίωτος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης του.
Matt materials

Βαμβακερός τάπητας
Βαμβακερός βελονιασμένος τάπητας που υφίσταται ειδική επεξεργασία αποστείρωσης και σκλήρυνσης σε υψηλές θερμοκρασίες. Το αποτέλεσμα αυτής της επεξεργασίας είναι ένα ανθεκτικό υλικό, που λειτουργεί ως προστατευτικό ανάμεσα στα ελατήρια και τα υπόλοιπα υλικά του στρώματος.
Matt materials

Latex
Υλικό που προέρχεται από το φυσικό καουτσούκ με αντιβακτηριακές και υποαλλεργικές ιδιότητες, μεγάλη ελαστικότητα και εξαιρετικό εξαερισμό χάρη στις κυψέλες που διαθέτει.
καινοτομα υλικα
Matt materials

Κ3Gel
Η τελευταία καινοτομία στο θεραπευτικό ύπνο. Το Κ3Gel παρέχει μια επαναστατική τρισδιάστατη εκτόνωση της πίεσης. Χάρη στην κυτταρική δομή του, το Κ3Gel αγκαλιάζει το σώμα και δημιουργεί μέγιστη άνεση. Οι κύβοι του Κ3Gel αυξάνουν και διευκολύνουν την κυκλοφορία του αέρος και διατηρούν ουδέτερη τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου ανακυκλώνοντας συνεχώς τον αέρα. Το Κ3Gel είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό μαλακής θερμοπλαστικής ρητίνης και έλαια που παράγουν το babyoil (λάδι μωρού).
Matt materials

3D Material
Επαναστατικό υλικό 3D σχεδιασμού που επιτρέπει τηνάνετη κυκλοφορία του αέρα. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων και μικροοργανισμών στο εσωτερικό του στρώματος και παρέχει τρισδιάστατη εκτόνωση της πίεσης. Εξασφαλίζει ελαστικότητα, άψογη επαναφορά, υγιεινή, ανατομικότητα και άνεση.
Matt materials

i-Foam
Το επαναστατικό και απόλυτα θερμορυθμιστικό υλικό i-foam – memory foam που παράγεται από μικρο-σφαιρίδια που ονομάζονται PCM, “Φάση μεταβολής υλικού” ρυθμίζει τη θερμοκρασία και δημιουργεί ένα ιδανικό μικρόκλιμα για κάθε εποχή (το καλοκαίρι προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς και το χειμώνα διατηρεί σταθερή θερμοκρασία). Επιπλέον, αγκαλιάζει τις φυσικές καμπύλες του σώματος, προσαρμόζοντας το σχήμα του ανάλογα με τις πιέσεις που του ασκούνται, απορροφώντας τις δονήσεις.
Matt materials

Nova Latex
Αφρώδες υλικό προηγμένης τεχνολογίας με άψογη ελαστικότητα, υψηλή πυκνότητα και αντοχή. Με υποαλλεργικές ιδιότητες που εξασφαλίζουν την υγιεινή του στρώματος και μια ιδανική αίσθηση χαλάρωσης. Συμβάλλει στην εξασφάλιση της ανατομικότητας του στρώματος και δημιουργεί μια αίσθηση άνεσης και χαλάρωσης.
Matt materials

Breeze
Η δομή ανοιχτών κυττάρων του υλικού Breeze επιτρέπει το ελεύθερο πέρασμα του αέρα και τη γρήγορη απομάκρυνση της θερμότητας και της υγρασίας, ενισχύοντας την αίσθηση της απόλυτης ευεξίας και της βαθύτερης χαλάρωσης.
Matt materials

Gaia Waterililly
Το GAIA® είναι από τα πιο καινοτόμα προϊόντα στην κατασκευή στρωμάτων. Η δομή του βασίζεται στο νερό, σε πρώτες ύλες που παράγονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ειδικά φυτικά έλαια που εξάγονται από το χαμομήλι, το κυπαρίσσι, τη λεβάντα, το φασκόμηλο και άνθη πορτοκαλιού. Αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας και αντοχής με ευχάριστο, διακριτικό άρωμα.
Matt materials

Flex Foam / Foam
Υψηλής πυκνότητας αφρώδες υλικό που συμβάλλει στη διατήρηση των αποστάσεων μεταξύ των υπολοίπων υλικών και στην απομόνωση τους, ανεξαρτήτως του βάρους σώματος. Επιπλέον, παρέχει τον κατάλληλο αερισμό, ελαστικότητα και έχει ανατομικές ιδιότητες.
Matt materials

Βιομασάζ
Αφρώδες υλικό που χάρη στο ειδικό σχήμα της επιφάνειας του προσφέρει μεγαλύτερη χαλάρωση, ευεξία και συνεισφέρει στην ανατομικότητα του στρώματος.
Matt materials

Σύμμικτες Ίνες
Ένα υλικό εύκαμπτο και ελαφρύ κατάλληλο για όλους τους τύπους υφασμάτων. Προσφέρει καλή μόνωση και επιτρέπει την καλή κυκλοφορία του αέρα.
υφασματα
Matt materials

Visco Matt Royal
Ένα εξαιρετικό ύφασμα, που επιτρέπει την άνετη κυκλοφορία του αέρα. Έχει υψηλή αντοχή ενάντια στη φθορά, ενώ παράλληλα η μοναδική του σύνθεση προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας στην επιφάνεια του στρώματος.
Matt materials

Υφασμα knitted
Ύφασμα πλεκτό με επεξεργασία καπιτονέ που συντελεί στην καλύτερη προστασία, ελαστικότητα και την τελική αίσθηση απαλότητας που δίνει το στρώμα χωρίς να περιορίζει τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων υλικών που υπάρχουν στο στρώμα.
Matt materials

Air Cool ύφασμα knitted
Ύφασμα με θερμορυθμιστικές ιδιότητες, πλεκτό, με επεξεργασία καπιτονέ που συντελεί στην καλύτερη προστασία, ελαστικότητα και την τελική αίσθηση απαλότητας που δίνει το στρώμα. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι ότι ρυθμίζει τη θερμοκρασία και δημιουργεί ένα ιδανικό μικροκλίμα για κάθε εποχή.
Matt materials

Στερεωτικό φιλμ
Καπιτοναρισμένο σε όλο το μήκος και πλάτος του στρώματος για το άψογο φινίρισμα και την καλύτερη συγκράτηση των υλικών
Πλοηγούμενοι σε αυτόν τον ιστότοπο της matt royal, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης, για να τους διαβάσετε κάντε κλικ εδώ.