εγγυηση
Εγγύηση στρωμάτων
Το χειροποίητο στρώμα Matt Royal που μόλις αποκτήσατε, κατασκευάστηκε με τις βέλτιστες τεχνικές της σύγχρονης στρωματοποιϊας, χρησιμοποιώντας υλικά και μεθόδους φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Η Matt Royal έχο-ντας εμπιστοσύνη στην άριστη κατασκευή των στρωμάτων της και στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί, εγγυάται για τα προϊόντα της.
guarantee YEARS 5
Στρώματα με 5ετή εγγύηση
Η εγγύση αφορά στα ελατήρια, το μεταλλικό πλαίσιο, τα υλικά γεμίσματος και επένδυσης όλων των στρωμάτων. Η Matt Royal αναλαμβάνει την επισκευή ή αντικατάσταση του στρώματος, κατά την κρίση της, με άλλο του ίδιου ή ανάλογου τύπου, για τη διάρκεια της 5ετούς εγγύησης χωρίς καμία χρηματική συμμετοχή του πελάτη εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.
guarantee YEARS 10
Στρώματα με 10ετή εγγύηση
Μετά το πέρας της 5ετίας ο πελάτης συμμετέχει στο κόστος αντικατάστασης ή επισκευής με 30% έως το 7ο έτος, 60% έως το 8ο έτος και 80% έως το 10ο έτος.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η εγγύηση ισχύει εφόσον η χρήση και η φροντίδα του στρώματος συναντά τις ενδεδειγμένες από τον κατασκευαστή οδηγίες. Στην εγγύηση δεν καλύπτονται βλάβες που προήλθαν από υπαιτιότητα του αγοραστή, όπως κακή χρήση του στρώματος, τοποθέτηση σε ανώμαλες επιφάνειες, ακατάλληλες σανίδες, δίπλωμα, υγρασία, οργανικοί λεκέδες, σιδέρωμα κλπ. Σε αυτές τις περιπτώσεις και σε συνεννόηση με τον αγοραστή η Matt Royal αναλαμβάνει να επισκευάσει το στρώμα, αλλά το κόστος επισκευής και μεταφοράς θα επι-βαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή.
Φόρμα εγγραφής εγγύησης
Rest of warranty
Πλοηγούμενοι σε αυτόν τον ιστότοπο της matt royal, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης, για να τους διαβάσετε κάντε κλικ εδώ.